ذخیره خبر                    RSS                     چاپ خبر

برگزاری کنفرانس بین المللی مشترک با دانشگاه علوم اجتماعی قبرس

امروزه توافق نسبتا" وسيعي درحال شكل گيري است كه رشد اقتصادي ديگر نمي تواند بدون به حساب آوردن آلودگي ها ، ضايعات وخطراتي كه فعاليت اقتصادي ، نحوه توليد ومصرف برمحيط زسيت ودرنهايت برخود انسان وارد مي آورد تداوم يابد . ازاين رو درسالهاي اخير مفهوم توسعه پايدار مورد توجه قرار گرفته است.

لذا جهت بهره گیری از تجارب  ارزنده اساتید بزرگوار دانشگاه های معتبر ایران و جهان و نهادهای علمی پژوهشی ، با همکاری بزرگترین دانشگاه علوم اجتماعی قبرس ، کنفرانس  مدیریت پایدار در تجارت و اقتصاد بین الملل را برگزار مینمائیم. اين کنفرانس به دنبال آن است كه با گردهم آوردن صاحب نظران، انديشمندان، دانشگاهيان، سياستگذاران و مديران، سازمان هاي ذي ربط و علاقه مند، و متخصصان و علاقه مندان موضوع تجارت و اقتصاد ، به تبيين مفاهيم و اهداف آن بپردازد و فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارائه ی یافته های پژوهشی نوین در زمینه ی مذکور باشد. اين کنفرانس فرصتي براي گردهمايي صاحبنظران، متخصصان وانديشمندان در حوزه مدیریت، اقتصاد و حسابداری است. برگزاري اين کنفرانس امكان تبادل نظر و ايجاد ارتباط علمي با دانشگاه ها و مراكز تخصصي کشور و جهان در زمينه مفاهيم مشترك و مرتبط با محورهاي کنفرانس را فراهم می سازد.

بر اين اساس با افتخار از تمامي متخصصان، كارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مراكز علمي، تحقيقاتي و صنعتی دعوت مي نماید. با شرکت در برنامه های متنوع اين کنفرانس در اين رويداد مهم بين المللی مشارکت نموده و با ارائه آخرين دستاوردهاي علمي و اجرايي خود، زمينه دستيابي به اهداف فوق را فراهم سازند

لینک کنفرانس: